en
en
Kontakt

Szkolenia dla branży turystycznej - nowe szkolenia PART SA

Rozeznanie rynku, badania i rozmowy z przedsiębiorcami wskazały dużą potrzebę przygotowania szkoleń dla przedsiębiorców z branży turystycznej.

Od września 2006 r. Polska Agencja Rozwoju Turystyki S.A. organizuje w kilku miastach w Polsce szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw z branży turystycznej.

W ramach projektu „Rozwój przemysłu hotelarsko-turystycznego poprzez szkolenie kadr w wykorzystywaniu nowoczesnych technologii” PART S.A. szkoli właścicieli i pracowników obiektów noclegowych – hoteli, pensjonatów, ośrodków Spa, ośrodków konferencyjnych i incentive, obiektów gastronomicznych - głównie restauracji oraz biur podróży z całej Polski.

Realizacja projektu szkoleniowego „Rozwój przemysłu hotelarsko-turystycznego poprzez szkolenie kadr w wykorzystywaniu nowoczesnych technologii”  jest początkiem działań zmierzających do podnoszenia jakości i zwiększania innowacyjności turystyki. PART S.A. zależy, by polskie przedsiębiorstwa mogły swobodnie konkurować z obiektami działającymi na wspólnym rynku europejskim.

 

Tematyka szkoleń

  • Finansowanie rozwoju– jak pozyskać fundusze z Unii Europejskiej na finansowanie turystyki i wdrożenie innowacyjnych rozwiązań?
  • Większa sprzedaż – nowoczesne podejście do sprzedaży poprzez systemy rezerwacyjne (działanie platform rezerwacyjnych, hotelowych programów rezerwacyjnych on-line)
  • Skuteczna promcja – promocja i wizerunek w mediach elektronicznych z wykorzystaniem nowoczesnych technologii
  • Sprawne zarządzanie – PMS: elektroniczne systemy zarządzania hotelem, obiektem turystycznym i obiektem gastronomicznym
  • Zadowolony klient – przewodowa i bezprzewodowa komunikacja w hotelu
  • Menadżer gastronomii – nowe trendy i wykorzystanie nowoczesnych technologii w gastronomii i hotelu
  • Kelner – podnoszenie jakości w obsłudze klientów w obiekcie gastronomicznym poprzez wykorzystanie nowoczesnych technologii i rozwój umiejętności zawodowych
  • Kucharz - zastosowanie nowoczesnych technologii i nowe trendy w sztuce kulinarnej na przykładzie przygotowania stołów bankietowych

    www.szkolenia.part.com.pl

 
Do góry