en
en
Kontakt

Zapytanie ofertowe - podróż studyjna grupy touroperatorów z Japonii

W dniach 3-9.06.2013 Polska Organizacja Turystyczna będzie miała przyjemność gościć w ramach podróży studyjnej grupę touroperatorów z Japonii i w związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o przesłanie ofert na jej organizację według załączonego programu. Proszę o kalkulację oferty dla 8 osób plus pilot/przewodnik (razem 9 - proszę o kalkulację z uwzględnieniem pilota/przewodnika w kosztach wyżywienia i wstępów).

Noclegi dla grupy i pilota/przewodnika zapewnia POT. Przy kalkulacji usługi transportowej proszę o wkalkulowanie ryczałtu na noclegi i wyżywienie dla kierowcy.

Nadrzędnym kryterium jest potwierdzenie dostępności pilota/przewodnika z językiem japońskim opiekującego się grupą przez całość trwania podróży. Oferty spełniające ten warunek będą rozpatrywane jako korzystniejsze w porównaniu z ofertami zakładającymi dostępność pilota/przewodnika z językiem angielskim.

Kolejnym kryterium którym kierować się będziemy jest całkowity koszt wykonania usługi. Prosimy jednakże o wyszczególnienie kosztu pojedynczych usług (według poniższych punktów), gdyż liczba uczestników może zmniejszyć się o 2 osoby i wówczas konieczne będzie odjęcie od ceny usługi kosztów ruchomych (wyżywienie, wstępy) i zachowanie kosztów stałych (transport, pilot/przewodnik), jak również nie jest nam jeszcze znana liczba uczestników lunchu (spotkania z polską branżą turystyczną) planowanego na dzień 06.06.2013.

Prosimy by lunche i kolacje składały się z:
-2 lekkich przystawek do wyboru przez gości na miejscu w restauracji (mięsna i wegetariańska)
-2 dań głównych do wyboru przez gości na miejscu w restauracji (mięsne i wegetariańskie do wyboru)
-2 deserów do wyboru przez gości na miejscu w restauracji
-napojów zimnych i ciepłych bez ograniczeń

Prosimy by lunch w dniu 6.06.2013 (spotkanie z branżą: max. 25 osób) składał się z:
-aperitifu
-przekąsek na paterach dostępnych podczas serwowania aperitifu
-2 dań głównych do wyboru przez gości na miejscu w restauracji (mięsne i wegetariańskie do wyboru)
-2 deserów do wyboru przez gości na miejscu w restauracji
- 4 soków/napojów gazowanych/wód na osobę
-1 kawy lub 1 herbaty na osobę

1. Koszt usługi transportowej według programu (wraz z ryczałtem na nocleg i wyżywienie dla kierowcy):______________zł

2. Koszt usługi przewodnickiej według programu: ______________ zł

3. Koszt wszystkich wstępów do zwiedzanych obiektów oraz rejsu statkiem na 1 osobę: _____________zł

4. Koszt przejazdu bryczkami dla 9 osób: _____________zł

5. Koszt 6 kolacji zgodnie z programem (we skazanych restauracjach lub ewentualnie przy braku ich dostępności w restauracjach im odpowiadających pod względem standardu, rodzaju oferowanej kuchni, lokalizacji) na 1 osobę:_____________zł

6. Koszt 5 lunchów zgodnie z programem (we skazanych restauracjach lub ewentualnie przy braku ich dostępności w restauracjach im odpowiadających pod względem standardu, rodzaju oferowanej kuchni, lokalizacji) na 1 osobę:_____________zł

7. Koszt lunchu w dniu 6.06.2013 na 1 osobę __________ zł

8. Proszę o doliczenie do oferty 1500zł na, którym proszę by przewodnik dysponował na okoliczność wizyty w kawiarni w Kazimierzu Dolnym oraz w kawiarni przy Morskim Oku oraz 500zł na ewentualne zabiegi na dłonie w SPA Turówka podczas site-inspection obiektu (łącznie 2000zł).

Prosimy o przesłanie oferty do dnia 23 maja 2013 (do końca dnia) na adres agnieszka.domagala@pot.gov.pl. W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny pod numerem 0-22 536 71 04.

 

ODPOWIEDZI NA PYTANIA:

Szanowni Państwo,
W związku z pytaniami o uściślenie niektórych punktów zapytania, chcielibyśmy poinformowac, że:
- w przypadku Wawelu prosimy o kalkulację wstępu do Komnat Reprezentacyjnych, Prywatnych Apartamentów i Smoczej Jamy.
-prosimy o kalkulację wjazdu i zjazdu kolejką na Gubałówkę
- prosimy o kalkulację przejazdu bryczkami do Morskiego Oka i z powrotem

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach
Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013

Do góry